Rólunk - ismerj meg minket!

Üdvözlünk mindenkit! 

Mi egy olyan elemzőcsapat vagyunk, akik a sportelemzések területén már több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkeznek! Főbb célunk, hogy a nagyobb értékeket (value) felkeressük és megosszuk Veletek. Ezek lehetnek a komolyabb sérültlisták, eltiltottak, vagy a pénzügyi helyzetek. Az egyéni sportág területein pedig több más szempontok!

 
Jelenleg hárman működtetjük az oldalt. Az ingyenes Telegram és Facebook csoportokban megismerhettétek Genesist, Futurest, a szelvényes csoport fejét: Stevet pedig a közzétett szelvényekről láthattátok.

GENESIS

TIPSTER

Sziasztok! A fél életemet a futballal töltöttem, korábban UP NB2-es játékos voltam. Több, mint 10 évvel ezelőtt beleszagoltam ebbe a világba, és hamar eljutottam odáig, hogy vezető oldalakon posztolhattam itthon, és külföldön is az elemzéseimet. Főbb területem a Labdarúgás, de tőlem Kosárlabdát és Teniszt is láthattok majd előszeretettel, hiszen míg a kosárlabdából rendre jó infóim szoktak lenni, a teniszt is követem már sok-sok éve, ráadásul a Családomból is kapok segítséget efelől. Csatlakozzatok és nyerjünk együtt!

FUTURES

TIPSTER

Sziasztok! Elsősorban örülök, hogy itt lehetek és a szenvedélyemet- vagy nevezhetjük hobbinak egy jó ügy, vagy egy jó cél miatt – tudom gyakorolni és remélem kamatoztatni! 🙂 Tőlem leginkább a foci, darts, tenisz elemzésekkel fogtok találkozni,viszont nem vetem meg időnként akár a hosszútávú (long term) fogadásokat és a speciális opciókat sem. Ahol az érték, ott a pénz! Szerencsére kiéltem a játékos énem hajlamait, így már kizárólag pénzkereseti célból tekintek erre az iparágra. 

STEVE

TIPSTER

Sziasztok! Velem az ingyenes Telegram és Facebook csoportban nem találkozhattatok sokszor, de a szelvényeimet már a közelmúltban elkezdtem posztolgatni. Korábban én is a single fogadás híve voltam, de megfelelő precizitással már évek óta nyereségesnek mondhatom a váltásomat a kombinált fogadások terén. Remélem, hogy Nektek is tudok segíteni vele!