Felhasználási feltételek

 

Szolgáltatás

 

  1. Az oldal látogatásával beleegyezel, hogy saját elemzéseink, cikkeink által való informálódásra van lehetőség bizonyos sportmérkőzések formájában előfizetéses és ingyenes formátumban. Kizárólag a saját egyéni véleményünket osztjuk meg a mérkőzés alakulásával kapcsolatban.
  2. Az oldal látogatásával elfogadod, hogy a sportfogadás magas kockázattal jár és pénzügyi hasznot nem garantál senki számára.
  3. Az oldal látogatásával elfogadod, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a fogadási döntésekért és a veszteségekért. Amennyiben úgy dönt, hogy az itt bemutatott információs lehetőségek valamelyikét tudatosan felhasználja és valódi pénzzel fogadni kívánja, azt kizárólag a saját felelősségére teszi!
  4. A Szolgáltató (Tippfanatic.com) független személy, az Oldalhoz (www.tippfanatic.com) nincs érdekeltsége semmilyen szerencsejátékkal foglalkozó szervezetnek, továbbá nem áll kapcsolatban sportcsapatokkal, verseny szervezőkkel. A Szolgáltató kijelenti, hogy nem szervez semmiféle szerencsejátékot, illetve senkit nem buzdít szerencsejátékban való részvételre, tevékenységét a mindenkori hatályos jogszabályok betartása mellett folytatja.
  5. A Felhasználó felelőssége az országában hatályos mindenkori jogszabályokban előírt szabályok ismerete és annak betartása. Szerencsejátékban Magyarországon 18 éven aluliak nem vehetnek részt, szerencsejátékban való részvételt az Előfizető kizárólag a saját felelősségére teszi a kockázatok teljes tudatában. A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!
  6. A Tippfanatic.com kijelenti, hogy a fizetős szolgáltatásainak (pl. sportelemzések) hozzáféréséhez csak nagykorú (magyarországi jogszabályok szerint 18. életévét betöltött személy) férhet hozzá.
  7. Az előfizető elfogadja, hogy az oldalon valamely Szolgáltatásoknál bármikor a Szolgáltató (tippfanatic.com) időzíthet jövőbeni időpontokra bizonyos projekteket.


Általános felelősségkizárás


Az oldal látogatásával a felhasználó elfogadja, hogy a sportfogadás és egyéb szerencsejátékok magas kockázattal járnak, játékszenvedély kialakulásához vezethetnek, illetve a teljes befektetett tőkét elveszítheti. A Szolgáltató (www.tippfanatic.com) nem nyújt ráutaló, buzdító, utasító, javasló fogadási opciók valódi pénzzel való megtételét, csak kizárólag informálódásra és tájékozódásra alkalmasak az oldalon leközölt sportcikkek, sportbeszámolók, amik nem minden esetben alkalmasak alternatív pénzkereseti lehetőségre, illetve pénzügyi hasznot nem garantálnak. A Tippfanatic.com a felelősségteljes játék elkötelezett híve amit külön menüpontban ismertetünk minden egyes látogatóval tájékoztató jelleggel. A felhasználó kijelenti az előfizetéses tartalmak hozzáférésével, hogy elolvasta és tudatosult magában a “Felelősségteljes játék” című rovat teljes tartalma, illetve beleegyezik minden szerencsejáték illetve sportfogadás mindenkori kockázataiba.


Kockázati figyelmeztetés


A szerencsejátékban való részvétel magas kockázattal jár, akár az illető az egész rászánt összegét elveszítheti, ezért fontos, hogy a döntéseinket a megfelelő tudás és kockázatvállalás mellett hozzuk! A sportfogadás nem mindenki számára megfelelő tevékenység, így mindenkinek saját felelőssége mérlegelni felkészültségét, hozzáértését és mentalitását.


Személyes adatok védelme


A Tippfanatic.com oldalon történő regisztráció során a felhasználó elfogadja a mindenkori “Általános Szerződési Feltételek”-et. A regisztráció során megadott személyes adatok nem kerülnek nyilvánosságra. A megadott elérhetőségeken pedig a felhasználó beleegyezik, hogy a Szolgáltató telefonos megkereséssel tájékoztathatja, ajánlhatja a Szolgáltatások egyéb újdonságait, (például.: Akciók) A weblapon az IP-címek naplózásra kerülhetnek látogatottsági statisztikák készítésének céljából.


Más weboldalakra mutató linkek


A Tippfanatic.com (Szolgáltató) elhelyezhet a webhelyen harmadik felek által működtetett weboldalakra mutató linkeket és hivatkozásokat, melyeket a felhasználók tetszés szerint használhatnak és kijelenti, hogy a harmadik felek által működtetett weboldalakban semmi fajta tulajdonjogi érdekeltsége nincs. A Tippfanatic.com (Szolgáltató) nem ellenőrzi ezeket a weboldalakat, és nem felelős a tartalmukért. A linkek elhelyezése nem minősül a külső weboldalon található nézetek, ötletek, áruk, termékek, információk vagy szolgáltatások támogatásának vagy ajánlásának a Tippfanatic.com részéről. A Felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy a Tippfanatic.com nem felelős a külső weboldalak megtekintésével, használatával vagy használatuk meghiúsulásával, illetve az ott kínált tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal összefüggő veszteségekért és károkért.

 

A Tippfanatic saját hatáskörében dönthet úgy, hogy az előfizetéseit korlátozott időszakra ingyen felajánlja, illetve a Felhasználási Feltételek keretein belül promóciós időszakot hirdessen (a továbbiakban: „Próbaidőszak”).

A Próbaidőszak alatt díjat nem számít fel a Tippfanatic. A Felhasználó Próbaidőszakra csak egyszer jogosult. A Tippfanatic Próbaidőszakra való jogosultságot a Felhasználó által megadott adatok alapján ellenőrizheti annak érdekében, hogy a visszaéléseket megakadályozza. A Felhasználó a Próbaidőszak alatt bármikor megszüntetheti a hozzáférését a Szolgáltatáshoz. A Próbaidőszak utolsó napja mindig megtalálható a Felhasználó profiljában. Abban az esetben, ha a Felhasználó nem szüntette meg hozzáférését a Szolgáltatáshoz a Próbaidőszak alatt, az utolsó nap a Próbaidőszak normál előfizetéssé válik, onnantól kezdve pedig a Felhasználó havidíjat köteles fizetni a Szolgáltatásért. A Felhasználó az előre elfogadott – jövőbeli – kifizetéseket a profiljában törölheti. 

Díjszabás és elállási jog

A Szolgáltatás díját a Honlapon közzétett érvényes díjszabás alapján kell megfizetni. A Felhasználó bármikor hozzáférhet az irányadó díjszabáshoz a https://tippfanatic.com/elofizetesek címen. A Felhasználó a díjat a Honlapon felkínált bármely módján kifizetheti.

A felkínált módtól függetlenül a Felhasználó a díj megfizetése előtt köteles az alábbi adatokat megadni: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, közterületnév, házszám és e-mail cím. A Felhasználó köteles áttekinteni az általa megadott adatokat és ellenőrizni azok teljességét és pontosságát. Elektronikus számlát bármikor rendelkezésére állítja a Tippfanatic, amennyiben ezt email, vagy bármely más kapcsolatfelvételi módban jelzi az ügyfél.

A Felhasználó a Szolgáltatás díjának kifizetésével – a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében – elfogadja és tudomásul veszi, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

A Felhasználó bármikor megszüntetheti a hozzáférését a Szolgáltatáshoz, előtte azonban ki kell egyenlítenie a lejárt esedékességű tartozását. A Felhasználó által igénybevett Szolgáltatás, illetve csomag és díj mindig megtalálható a Felhasználó profiljában.